Gastric Bypass, Store mennesker

Dag 1 i Politikens store mennesker – fedmeepidemi

Store Mennesker dag 01 - artikel

I dag starter Politiken’s serie om den danske fedmeepidemi, som vil løbe over de næste 10 dage.

Serien starter ud med en artikel om, at den danske fedmeepidemi sætter rekord. Hvilket ikke kan komme som den store overraskelse. Sundhedsministeren er fortvivlet, men hvorfor har han så indtil nu kun sat stopklodser op for mennesker, der ønsker at komme ud af overvægten?

Dagens store artikel er dog første del med Dennis på 31 år, der vejer 170 kg. Når jeg læser historien om Dennis minder den på mange måder om mit eget liv for ca. 3 år siden.

Ikke omkring det sociale liv, men om det faktum, at man bare ikke kan stoppe med at proppe mad, og specielt usundt mand, i munden. De fleste siger, at det er da bare at ændre sine spisevaner. men så let er det altså ikke. tro mig. Specielt ikke hvis man som jeg kæmpede med en depression.

I de næste par dage vil der komme flere historier med Dennis og på et tidspunkt i løbet af de 10 dage vil artiklen med undertegnede også komme i avisen. Jeg skal nok give besked.

Det er muligt at deltage i debat og stille spørgsmål til Dennis, se links herunder.

Links til dagens online artikler i Politiken i serien Store Mennesker

Har jeg overset en af dagens online artikler på politiken.dk, så smed gerne et link i kommentarfeltet herunder.

Stil gerne spørgsmål

Har du spørgsmål, kommentarer eller andet til serien store mennesker eller generelle spørgsmål til min operation og livet derefter, så brug gerne kommentarfeltet herunder.

Relaterede indlæg

Tags: , , , , ,

About Henrik Finn Edtwodth Andersen

Assistant Store Manager - Liberal - Apple Fanboy #LivetErSkønt

No comments yet.

Add your response