Ferie: Tjek ud efter en varm uge på Kreta

Så er nøglekortet afleveret i receptionen på Hotel Atrion i Agia Marina efter en meget varm uge på Kreta.

Hvis man er en familie kan hotellet varmt anbefales. Næste nyistandsat, fantastisk pool område og venligt personale.

Jeg har dog fundet ud af, at området er alt for stille for mig. Så når jeg vender tilbage til Kreta, for det gør jeg, så bliver det igen Platanias, der bliver målet. Håber at kunne besøge Spies Sunprime igen til næste år.

Vejret har været helt fantastisk hele ugen, ja næsten for varmt. Har ikke set en sky i en uge og temperaturen har nogle dage sneget sig over de 40 grader! Alt for varmt for mig, særligt når man vågner med en “smule” tømmermænd 🙂

Skal nu have de næste 7 timer til at gå før bussen afhenter mig og kufferten.

Har vedhæftet lidt billeder fra ugen.

Er nu ladet op til endnu flere spændende oplevelser på arbejde!

Forsat god sommer …

 

 

Skriv en kommentar