Kreta 2014 iPhone - 10

De sidste æbler høstes snart i ævleplantagen, tid til nye udfordringer

I går den 23. september var det præcis 4 år siden jeg vågnede op efter min fedmeoperation. Siden har min verden forandret sig fuldstændig, kort sagt: Livet Er Skønt.

Baggrunden

De sidste 3 år har jeg skrevet et indlæg her på bloggen for at fortælle om, hvordan det er gået i det seneste år.

I år valgte jeg at udskyde indlægget, da jeg lige ville afvente en beslutning af de store.

Ca. et år efter min 2010 fedmeoperation besluttede jeg mig for at søge væk fra førtidspension og ud på arbejdsmarkedet og den 1. august 2011 tog Eplehuset i Esbjerg en chance og ansatte mig som deltidssælger.

Efter et 1.5 år hos Eplehuset Esbjerg, hvor jeg arbejdede sammen med nogle fantastiske kollegaer, takkede jeg ja til stillingen som souschef i Eplehuset Herning pr. 1. februar 2013. I en periode fra oktober 2012 og frem til 1. februar 2014 havde jeg pendlet frem og tilbage mellem Esbjerg og Herning for at give en hånd i butikken i en periode. At blive smidt ud i nye opgaver kan være noget af det mest lærerige.

Herning

Det var først bagefter at det fakstisk gik op for mig, at jeg også skulle flytte til Herning, når jeg nu havde sagt ja til jobbet..

Flytningen til Herning tænkte jeg meget over. På nær 3 år i København havde jeg boet hele mit liv i Esbjerg og har stort set hele tiden været en tryghedsnarkoman, så det der med nye græsgange, var ikke bare lige noget jeg sådan gjorde.

Men efter min tilbagevenden til livet efter farvel til førtidspensionen er det som om jeg har taget flere chancer.

Og den store chance med at flytte til Herning, har jeg aldrig fortrudt. Det er nok en af de klogeste beslutninger, jeg har taget i mit liv.

Herning er en fantastisk by, selv om de stadig ikke kan finde ud af sport.

Og jeg har mødt så mange nye fantastiske mennesker, at jeg føler min omgangskreds nu er større end den var i Esbjerg. Det er disse personer, som godt ved hvem de er, der er årsagen til at Herning er blevet MIN by nu.

Beslutningen

De der kender mig ved, jeg har gået med mange tanker det sidste stykke tid omkring min arbejdssituation.

Det sidste stykke tid i Eplehuset har været et specielt år for både mig og mange af mine kollegaer med mange lange dage fyldt af både glæde ved jobbet, sjove stunder men også frustrationer.

Nu er det på tide at tage et nyt skridt.

Eplehuset blev pr 1. september 2014 overtaget af den anden Apple Premium Reseller i Danmark, Humac, og i den forbindelse er jeg i dag blevet tilbudt en ny kontrakt. Dette er helt normalt ved en virksomhedsoverdragelse.

Jeg har dog valgt af flere forskellige årsager at takke nej til kontrakten og tage det som en mulighed for at prøve mig af i nye situationer.

Pr. 31/12-2014 har jeg sidste arbejdsdag i butikken. Det bliver på den ene side spændende men også en trist dag, da man igen skal sige farvel til nogle fantastiske dygtige kollegaer.

Indtil da vil jeg som altid møde op med godt humør og en arbejdsindsats jeg altid kan stå inde for.

Fremtidsplaner

Hvad har jeg så af planer efter den 31-12-2014?

Godt spørgsmål, jeg aner det simpelthen ikke. Men mon ikke jeg kan trække lidt på nogen af de områder jeg har arbejdet med det sidste mange år.

Jeg er uddannet Kontorassistent, bankassistent, multimediesigner og nu “udlært” i butik med ledererfaring.

Det viser lidt om, at jeg ikke er bange for at springe ud i nye udfordringer.

Drømmejobbet vil dog altid være en eller anden form for IT support med relation til Apple’s produkter med muligheden for at undervise også. Mine år som underviser på FOF har givet mig en interesse i den retning.

Jeg er klar over, at de forskellige jobs ikke hænger på træerne og jeg måske kan blive nød til at flytte væk fra byen, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg ville være meget ked af at forlade Herning.

Brug for din hjælp

Som altid når man er jobsøgende skal man gøre brug af de relationer og kontakter man har, så hvis du skulle høre om et eller andet interessent job – hver job har sine interessante vinkler – så giv mig endelig besked.

Jeg kan kontaktes på mail edtwodth@me.com, facebook.com/edtwodth eller pr. telefon 31 21 26 99. Min profil på LinkedIn finder du her.

Tak endnu engang til alle mine fantastiske kolleger i og omkring Eplehuset og nu Humac, vi snakkes heldigvis stadig ved lidt endnu …

Nu vil jeg gå på forlænget weekend og lørdag aften vil jeg fejre de 39 år med en god aften i godt selskab med masse af nye venner.

/Finne

Ps. til dem der spørger til vægten nu 4 år efter operationen, så kan jeg sige at jeg jo i realiteten tabte halvdelen af min vægt og var blevet alt for tynd. Nu har jeg fået mere sul på kroppen og bøvler som langt storparten af almindelige danske mænd i slut 30’erne med den lille vom. Men kommer stadig aldrig tilbage til de +140 kg. Det kan jeg stadig garantere …

, , , , , , , ,

2 Responses to De sidste æbler høstes snart i ævleplantagen, tid til nye udfordringer

  1. Jesper Dahl Jeppesen 24. september 2014 at 12:34 #

    Godt indlæg, du skuer lidt bagud men ser bestemt fremad med positive øjne. Held og lykke med de nye udfordringer – mon ikke du snart finder noget 🙂

    @jesperdahl

    PS. Der findes åbenbart sympatiske liberalister, det er du jo beviset på…. 😉

Skriv et svar