Store busker Politiken

Et skridt på vejen tilbage til livet

Hele mit liv har forandret sig så meget, gennem de sidste 10 måneder, at jeg selv har haft svært ved at følge med.

Det er først her den seneste uge, i forbindelse med bl.a. min medvirken i Politiken’s serie om “store mennekser“, det egentlig så småt er begyndt at gå op for mig, at jeg er ved at få opfyldt de mål, som jeg satte mig for et par år siden.

Målene var som følgende:

 • Få bugt med min depression
 • Tabe mig så jeg kan få en fedmeoperation
 • Få en BMI der hedder normalvægt
 • Få et arbejde
 • Finde en at dele livet med
 • Få en ny lejlighed
 • Tage af sted sydpå på ferie

Selv om ikke alle mål er opfyldt endnu, føler jeg alligevel, at jeg stort set er kommet tilbage til livet. Og der er flere ting der peger på, at jeg, inden for kort tid, kan strege flere punkter af min liste.

Nogle vil måske studse lidt over det sidste punkt, 14 dage sydpå. Det virker for mange som en simpel ting. Men når man som jeg ikke har været på ferie syd for grænsen i over 10 år, på grund af mine problemer med depression, overvægt, gæld mv, så er det en stor ting. Jeg ser frem til at ligge ved stranden i bar overkrop og nyde en kold! Det er de små ting her i livet, der tæller.

Førtidspensionen og jobbet vil ryge af listen på samme tid. Det giver sig selv, at så snart jeg har fundet et arbejde, skal til jobsamtale i næste uge, så kan jeg også sige farvel til førtidspensionen.

Og så er der selvfølgelig det punkt, der hedder “en at dele livet med”. Jeg har i mange år sagt, at jeg har det bedst, når jeg er mig selv. Og det har også været rigtigt indtil nu. Nu er dagligdagen simpelthen blvet for kedelig og mange gange ville det være rart at dele både de gode og de dårlige dage med et andet menneske.

Jo, der mangler at blive streget nogle punkter ud på min liste.

Men når jeg ser tilbage på mit liv før og så nu, så vil jeg mene, at jeg er nået et rigtigt stort skridt på min vej tilbage til livet, hvis jeg da ikke allerede er der …

 

, , , , , , , ,

Trackbacks/Pingbacks

 1. Tilbage til livet: jeg har fået arbejde! | Edtwodth.dk - 27. juli 2011

  […] Arbejde Previous […]

 2. Mandagsrefleksion: Vægttab, Tro og nyt liv « Two Meter Man - 29. august 2011

  […] Har du lyst til at følge mig på twitter? Har du lyst til at læse mere og Henrik Edtwodth? […]

Skriv et svar