Think Different

I dag er det min 2 års fødselsdag

I dag er det 2 år siden, jeg fik foretaget min Gastric Bypass, også kaldet fedmeoperation, og vågnede på til en helt ny tilværelse.

Det første år efter fedmeoperationen var en stor optur og jeg troede ikke, at livet kunne blive mere skønt.

Men hvor utroligt, det end lyder, så har jeg fået et endnu bedre liv. Alt flasker sig for mig.

Det seneste år har jeg nok oplevet mere, end jeg har oplevet de sidste 10 år til sammen.

Jeg fastholder stadig nogenlunde min vægt. Vægten var på et tidspunkt nede på de 65 kg (topvægten sagde +135 kg), men jeg følte, at jeg så alt for mager ud. I dag siger min vægt ca 70 kg. Her føler jeg mig rigtig godt tilpas.

Der kan ryge et enkelt eller 2 kilo på i perioder, men fordelen er nu, at jeg har fysikken til at kunne holde det nede.

Når det gælder arbejde, så kan jeg ikke ønske en bedre arbejdsplads end Eplehuset i Esbjerg.Jeg nyder stadig at gå på arbejde, hvilket specielt skyldes kollegaerne, og der kommer hele tiden nye udfordringer. Senest er jeg begyndt at holde kurser om iMac og iPad. Denne del venter jeg mig meget af i fremtiden.

Samaria

Samaria

I de foregående 10 år har jeg ikke været uden for landets grænser. De sidste 2 måneder har jeg været på ferie på Kreta og til stor firmafest i Norge.

Jeg har simpelthen nu både fysikken og psyken til at rejse og til at være sammen med mange mennesker i længere tid.

Ferien på Kreta var ikke bare ren afslapning. Jeg deltog bl.a. i en 18 km lang gåtur i Samaria-kløften. En kæmpe præsentation, når man ser bare 2 år tilbage.

Tattoo

Tattoo

Nå ja, og så har jeg også fået mine første tatoveringer. Planen var bare en enkel lille en med teksten “Think Different”, hvad jeg også fik, men siden udviklede det sig, og jeg har nu en Phoenix tatoveret på højre arm. Jeg har planer om et par stykker mere, bl.a. vil jeg have en vægt tatoveret nede under “Think Different” teksten.

Der er faktisk perioder, hvor jeg føler at tiden ikke slår til. Sikke en omvæltning, når jeg tænker bare 3 år tilbage, hvor jeg storkedede mig alle døgnets 24 timer.

Selvfølgelig kan jeg også have dumme dage, som alle andre mennesker, og selvfølgelig skal jeg også gå mine daglige gåturer, for at holde vægten nede. Men jeg nyder disse gåture, rent faktisk får jeg det dårligt, hvis jeg ikke har gået en lang tur i et par dage.

Alle mine mål jeg satte mig for 2 år siden er opnået, på nær et enkelt. Men mon ikke hun findes derude 😉

Kort sagt: Livet er skønt!

, , , , ,

2 Responses to I dag er det min 2 års fødselsdag

  1. Ida Kristine 14. september 2013 at 22:40 #

    Hei! 🙂

    Ville bare si at jeg også er slankeoperert å er gøy å lese om andre som også er det! 🙂 Les gjerne bloggen min og min vei videre!

Skriv et svar