Apple Inc.

Jobnyt: Apple Certified Support Professional

Igen er det efterhånden ved at være længe siden, at jeg sidst har skrevet lidt her på bloggen. Sådan går det, når man har rigeligt at se til med arbejde.

Og i forbindelse med arbejde tog jeg i går en prøve for at blive Apple Certified Support Professional. Den består af 80 spørgsmål, der skal besvares i løbet af 2 timer. Man skal have min. 73% rigtig for at bestå.

Jeg tog ca. 25 min om de 80 spørgsmål og bestod med 86,7%, hvilket jeg er ok tilfreds med.

Så nu kan Apple fanboyen altså også kalde sig Apple Certified Support Professional.

Apple giver selv følgende beskrivelse af certificeringen:

ACSP verifies an understanding of Mac OS X core functionality and an ability to configure key services, perform basic troubleshooting, and support multiple users with essential Mac OS X capabilities. ACSP certification is designed for the help desk professional, technical coordinator or power-user who supports Mac OS X users, manages networks or provides technical support for the Mac in your organization.

Forsat god weekend 🙂

, , , , , ,

No comments yet.

Skriv et svar